«Στον ΠΑΟΚ νιώθω πως έχω ευθύνη!»

«Άγκυρα» στη Θεσσαλονίκη έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια ο Μενέλαος Κοκκινάκης.
«Στον ΠΑΟΚ νιώθω πως έχω ευθύνη!»
Photo Credits: @acpaok.gr website

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο παραμένει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» και μέσω της FORZA κάνει τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για «μάχη» και… τίτλους, ενόψει αυτής που ξεκινά.

Τι «γεύση» σου άφησε η χρονιά που ολοκληρώθηκε;

«Ήταν μια περίπλοκη χρονιά για την ομάδα μας. Πιστεύαμε σε εμάς αλλά δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα και τα Κύπελλα. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο. Σε μια μέτρια χρονιά καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο. Από τα λάθη μας θα κοιτάξουμε να μάθουμε για να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο και να φέρουμε και τίτλους».

Είναι απωθημένο η επιστροφή της ομάδας στα πρωταθλήματα;

«Δεν θα το έλεγα απωθημένο. Όλοι εδώ στον ΠΑΟΚ θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλεύουμε για τους τίτλους. Για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, συγκεντρωμένοι στους μεγάλους μας στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Ήταν εύκολη η απόφαση να παραμένεις στα «ασπρόμαυρα» για πέμπτη σεζόν;

«Όταν φτάνεις στον πέμπτο χρόνο σε μια ομάδα καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι καλά, σε όλα τα επίπεδα. Παίκτη, διοίκησης και κόσμου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μένω εδώ. Στον ΠΑΟΚ νιώθω πως έχω ευθύνη, πως είμαι αθλητής υψηλού επιπέδου. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα».

Έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία, πως σου φαίνεται η ζωή στη Θεσσαλονίκη;

«Μου αρέσει η ζωή εδώ. Το ήξερα και πριν έρθω. Ταίριαξα με την ομάδα, με τη Θεσσαλονίκη. Όλα είναι σούπερ».

Τι περιμένεις από τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν;

«Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και να παίζει όμορφο βόλεϊ. Θέλουμε η ομάδα να βγάζει ενέργεια, θέληση και πίστη. Αυτά είναι που θέλω να βελτιώσω σε εμένα. Θέλουμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έρχεται στα παιχνίδια γιατί βλέπει κάτι όμορφο. Να βλέπει τους παίκτες της ομάδας του να μάχονται. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Να έχουμε μαχητικότητα και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια».

Είναι στοίχημα να κερδίσετε τον κόσμο;

«Είναι σημαντικό να έχει διάθεση ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μας δει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, πήρε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Οπότε ο κόσμος του προφανώς έχει απαιτήσεις, αλλά έχει και “υποχρέωση ” να είναι εκεί. Εμείς θέλουμε να τον προσελκύσουμε, να δει ο κόσμος ότι τιμούμε τη φανέλα».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Θέλω σε κάθε επίπεδο να βελτιώνομαι. Καταρτίζω ένα μονοήμερο πρόγραμμα και προσπαθώ να τα κάνω όλα. Θα πάω για ένα μπάνιο στη θάλασσα, μετά θα πάω το στο γυμναστήριο μου. Επίσης ασχολούμαι και με το beach volley, μου αρέσει και κρατιέμαι σε φόρμα. Επίσης θα παίξω στον υπολογιστή με φίλους, έχουμε μια όμορφη επικοινωνία. Με μικρές λεπτομέρειες προσπαθώ να χτίζω την καθημερινότητα, για να ζω μια όμορφη μέρα και να πέφτω στο κρεβάτι ευχαριστημένος».

Διαβάστε ακόμη...