Αποφάσεις για τα δώδεκα συμβόλαια, που λήγουν στον ΠΑΟΚ Β'

Ούτε ένα και δύο, αλλά δώδεκα συμβόλαια παικτών του ΠΑΟΚ Β΄ ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, χωρίς μέχρι τώρα να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με την ανανέωσή τους ή μη.
Πηγή: forzaonline.gr
Αποφάσεις για τα δώδεκα συμβόλαια, που λήγουν στον ΠΑΟΚ Β'
Photo Credits: @PAOKFC

Φυσικά, όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Εντελώς ξεχωριστή είναι αυτή του 21χρονου Κολομβιανού επιθετικού, Χόρε Oυρτάδο, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός από τη Γουότφορντ.

Ιδιαίτερη είναι κι η περίπτωση του Μάριου Τσαούση. Με προϋπηρεσία και στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι από τους έμπειρους του ΠΑΟΚ Β΄, έχοντας αγωνιστεί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και με το Βόλο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέσα στη λίστα των συμβολαίων, που ολοκληρώνονται, είναι εκείνων των παικτών, που μετρούν φέτος τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Ο λόγος για τους «παλιούς» Δημήτρη Τσοπούρογλου και Βασίλη Γρόσδη, όπως και τον Γιώργο Λαγωνίδη. Στους βασικούς συμπεριλαμβάνεται επίσης κι ο Μάριος Σινανάι.

Ακόμη, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Λάμπρου Σμυρλή, Βίκτωρ Ρουμιάντσεβ, Γιώργου Κουλούρη και Βασίλη Κιτσάκη, όπως και δύο γκολκίπερ, των Κωνσταντίνου Μπαλωμένου και του Βασίλη Νικολακούλη.

Οι οριστικές αποφάσεις δεν αναμένεται να ληφθούν πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και σίγουρα όχι πριν τη μαθηματική οριστικοποίηση της παραμονής του ΠΑΟΚ Β΄ στη Σούπερ Λιγκ 2.

Διαβάστε ακόμη...