Τάις Ντε Ρίντερ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα»
SHARE:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα, είναι ένας τρελός τελικός. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ένα καλό προβάδισμα. Αλλά όπως είδατε στους ημιτελικούς, επιστρέψαμε από διαφορά 19 πόντων. Στο μπάσκετ όλα είναι πιθανά, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.
Το κοινό ήταν απίστευτο, ξέρουμε ότι πολλοί άνθρωποι στο γήπεδό μας μπορούν να το κάνουν αυτό. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ελπίζουμε οι φίλαθλοί μας που θα ταξιδέψουν μαζί μας την επόμενη εβδομάδα να μας δώσουν την ίδια ενέργεια.
Ξέρω ότι είμαι πολύ καλός όταν έρχομαι από τον πάγκο, φέρνοντας ενέργεια στο παιχνίδι, αυτό είναι το κύριο μου προσόν, να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Παίζω στο FIBA Europe Cup εδώ και μερικά χρόνια. Πρώτα αποκλείστηκα στη φάση των ομίλων, πέρσι έφτασα στους ημιτελικούς. Τώρα είμαι επιτέλους στον τελικό, και ελπίζω να τα καταφέρω. Θα σημαίνει τα πάντα για μένα το να κερδίσω τον τίτλο, και θέλουμε να το πετύχουμε ως ομάδα».