"Νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο"

Ο προπονητής του «Δικέφαλου», Στέλιος Υετίων, μίλησε για την πρώτη νίκη για το 2013 κόντρα στη ΧΑΝΘ, αλλά και για το κρίσιμο 35νθήμερο, που ακολουθεί με ματς «φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη αρχής γινομένης το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Μίκρα την Τριτη στις 19:00.
"Νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο"

Αρχικά ανέφερε στον Sport103fm:

 «Ηταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα, στο οποίο κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, που μας επέτρεψε να αποκτήσουμε μία διαφορά στο σκορ. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος επήλθε μία χαλάρωση, από την πλευρά μας, και στην αντίπερα όχθη, είχαμε και την αντίδραση της ΧΑΝΘ. Η εικόνα μας ήταν όντως εξαιρετική στο σημείο εκείνο του αγώνα. Είναι αποτέλεσμα μίας συλλογιστικής προσπάθειας αυτή η πιεστική άμυνα, δεν είναι κάτι αποσπασματικό».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Υετίων παραδέχτηκε: «Πλέον, η προετοιμασία μας έχει επικεντρωθεί στο ματς με την ΑΕΚ και γίνεται με βάση τον αντίπαλο, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη περίοδος, που σηματοδοτεί και το ξεκίνημα ενός «Γολγοθά», ο οποίος ελπίζω ότι, τι καλύτερο, από το να ξεκινήσει με μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και θα συνεχιστεί με υποχρεώσεις στο κύπελλο Ελλάδας, στην Ευρώπη και φυσικά στο πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Στέλιος Υετίων έκανε λόγο και για το φετινό υλικό του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας: «Η ομάδα φέτος είναι πιο γεμάτη συγκριτικά με την περσινή, με την έννοια ότι υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές σε κάθε θέση. Αυτό θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε τον ρυθμό και τη ζωντάνια μας μέχρι τέλους. Στόχος μας, λοιπόν, είναι να αξιοποιήσουμε το σύνολό μας και αυτό χρειάζεται στο χάντμπολ, που είναι ένα δυνατό άθλημα με γρήγορο ρυθμό, όπου δε 'βγαίνει' η χρονιά με μια επτάδα. Αυτό είναι και το πλεονέκτημά μας σε σχέση με τους αντιπάλους μας».

Διαβάστε ακόμη...