Έντονη κινητικότητα σε ανδρικό και γυναικείο χάντμπολ

Ξεκινάνε οι ανακοινώσεις για τα ρόστερ των τμημάτων του ΠΑΟΚ με στόχο νέες επιτυχίες...
Πηγή: paok24.com
 Έντονη κινητικότητα σε ανδρικό και γυναικείο χάντμπολ

Με στόχο να πανηγυρίσουν και τη φετινή σεζόν τίτλους, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν ήδη τα ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα από πλευράς του διοικητικού υπεύθυνου των δύο τμημάτων, κ. Δ. Χασεκίδη και των ανθρώπων του «ασπρόμαυρου» τεχνικού τιμ, με επαφές για τις ανανεώσεις και προσθήκες παικτών και παικτριών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται μπαράζ ανακοινώσεων τόσο από το ανδρικό, όσο και από το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Όπως είχαμε σημειώσει μέσα από το PAOK24, ο Δ. Τριανταφυλλίδης επιστρέφει και πάλι στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ σημαντική κίνηση ετοιμάζουν οι «ασπρόμαυροι» με την απόκτηση του Τσιγαρίδα από τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι κυπελλούχοι Ελλάδας για να παραμείνουν σε τροχιά επιτυχιών.

Ομάδα που θα «χτυπήσει» τους τίτλους και τη νέα σεζόν ετοιμάζει και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που την σεζόν που μας πέρασε κατέκτησε το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, και θέλει τη νέα αγωνιστική χρονιά να διατηρήσει τα κεκτημένα της, αλλά και να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Διαβάστε ακόμη...