Εκτός playoffs ο ΠΑΟΚ, «τελικός» με Π. Φάληρο

Από paok24.com: «Κλείδωσαν» οι θέσεις της πρώτης εξάδας, με τον ΠΑΟΚ να δίνει πλέον μάχη για την αποφυγή των playouts.
Πηγή: paok24.com
Εκτός playoffs ο ΠΑΟΚ, «τελικός» με Π. Φάληρο

Με τέσσερα παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 21ης (προτελευταίας) αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με δύο αναμετρήσεις.

Οι νίκες των Απόλλωνα Σμύρνης και Υδραϊκού έδωσαν και μαθηματικά στις δύο ομάδες το εισιτήριο για τα playoffs της φετινής σεζόν με αποτέλεσμα να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες των ομάδων που βρίσκονταν χαμηλότερα στη βαθμολογία, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ ο οποίος το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο σε ένα ματς «τελικό».

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής: Παλαιό Φάληρο - Υδραϊκός 7-8, ΝΟ Βουλιαγμένης - Πανίωνιος 15-5, ΝΟ Χανίων - ΑΝΟ Γλυφάδας 10-8, ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 9-13, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Σάββατο 14:30), ΝΟ Χίου - Εθνικός Πειραιώς (Σάββατο 17:00).

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα και με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

1. Ολυμπιακός 60*
2. Βουλιαγμένη 51
3. Χίος 39*
4. Εθνικός 34*
5. Υδραϊκός 31
6. Απόλλων Σμύρνης 31
--------------------------
7. Παλαιό Φάληρο 27
8. Γλυφάδα 24
----------------------------
9. Χανιά 22
10. ΠΑΟΚ 22 **
11. Πανιώνιος 16
12. ΟΦΗ 3**

*Ολυμπιακός, Χίος, Εθνικός, ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο

** Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ματς λιγότερα

*** Εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ για το ματς ΠΑΟΚ - ΟΦΗ που δε διεξήχθη, επειδή δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η κρητική ομάδα.

Τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ

Αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος βρίσκεται στη ζώνη των playouts, όμως εκκρεμεί η οριστική απόφαση της ΚΟΕ για την έκβαση του αγώνα με τον ΟΦΗ που δε διεξήχθη την Τρίτη 17/4.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φ.α ο ΠΑΟΚ κερδίζει το ματς με 5-0 άνευ αγώνος κάτι που αν ισχύσει και τελεσίδικα σημαίνει πώς ο Δικέφαλος ανεβαίνει στους 25 βαθμούς και άρα βγαίνει (προσωρινά) από τη ζώνη των playouts.

Και λέμε προσωρινά, γιατί όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στο Ποσειδώνιο το Παλαιό Φάληρο σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο προκειμένου να ανέβει στους 28 βαθμούς (εάν πάντα όπως προαναφέραμε κατακυρωθεί υπέρ του το ματς με τον ΟΦΗ) και αποφύγει τη διαδικασία των playouts.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (Όλα τα ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/4 στις 15:30)

ΠΑΟΚ - Παλαιό Φάληρο

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΟΦΗ

Υδραϊκός - ΝΟ Βουλιαγμένης

Πανιώνιος - ΝΟ Χίου

Εθνικός Πειραιώς - ΝΟ Χανίων

Διαβάστε ακόμη...