«Γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ!»
SHARE:

Η Πολωνή αθλήτρια, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της στον ΠΑΟΚ «μιλάει» για πρώτη φορά για τους λόγους που την έκαναν να επιλέξει τον Δικέφαλο και χαρακτηρίζει προσωπική πρόκληση την απόφαση της να έρθει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.
Η 30χρονη ακραία από την Πολωνία, Κλαούντια Καζορόβσκα, για πρώτη φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί εκτός συνόρων της χώρας της, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση που της έγινε από τον ΠΑΟΚ.
Η Καζορόβσκα είναι μια έμπειρη παίκτρια με «παραστάσεις» από διεθνείς διοργανώσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και μαζί με την Εύα Χαντάβα θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο στη θέση των ακραίων του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν.
«Είμαι χαρούμενη που πλέον είμαι παίκτρια του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως ο σύλλογος κέρδισε φέτος την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία και δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο και μία "δυνατή" ομάδα στην οποία ήθελα να είμαι μέλος της».
Στον ΠΑΟΚ η Καζορόβσκα θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον συμπατριώτη της Μίχαλ Μάσεκ που έχει αναλάβει εδώ και λίγες εβδομάδες την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.
Η ίδια τόνισε: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον κ. Μάσεκ έως τώρα, όμως είμαι σίγουρη ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως κατάφερε με την ομάδα του να κερδίσει το πρωτάθλημα στην Πολωνία την περασμένη σεζόν. Για μένα ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ είναι μία πρόκληση και είμαι ανυπόμονη να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει η νέα σεζόν!».