Για το πρώτο βήμα στην κατάμεστη Τούμπα!

Από sdna.gr: Επίσημη «πρώτη» για την Τούμπα που φορά το ευρωπαϊκό της κοστούμι για τις ανάγκες της αναμέτρησης του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ, πράξη πρώτη (27/7, 20:30).
Πηγή: sdna.gr
Για το πρώτο βήμα στην κατάμεστη Τούμπα!

Στην Θεσσαλονίκη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση του Δικεφάλου εξαφανίζονται και το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει μία «καυτή» υποδοχή στην Μπεϊτάρ, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στο μυαλό των δύο προπονητών, η Χάιντουκ μπορεί να περιμένει...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια - Αουγκούστο, αν και ο Βραζιλιάνος αποτελεί το πρόσωπο των ημερών για τους Θεσσαλονικείς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε ειδική μνεία στον 26χρονο χαφ που «πολιορκείται» στενά από τη Ναντ. Όλα αυτά όμως προσεχώς... Με την ατάκα «δεν φοβάμαι κάτι», ο Ρουμάνος «ξεδίπλωσε» τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, έχοντας σαφώς στο πίσω μέρος του μυαλού του και το περσινό πάθημα -που ευελπιστεί πως έγινε μάθημα- με τη Λέφσκι.

Αναφορικά με το πλάνο ενδεκάδας, υπάρχουν θέσεις με ερωτηματικά, όπως αντίστοιχα και μεταγραφές που φαίνεται να έχουν «κουμπώσει» καλά στο μυαλό του προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να επιστρατευθούν ακόμη και ως βασικοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ράχμαν Μπάμπα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι, στα δεξιά της άμυνας ο Κεντζιόρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Εκόνγκ, πιθανότατα με τον Κουλιεράκη, αν και δοκιμάστηκε και ο Μιχαηλίδης.

Στα χαφ, τα κουκιά είναι μετρημένα για τους ασπρόμαυρους, με το δίδυμο Σβαμπ - Τσιγγάρα ενώ η τριπλέτα πίσω από τον φορ πιθανότατα θα αποτελείται από τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης, το προβάδισμα θεωρητικά ανήκει στον Μπράντον Τόμας.

Στο στρατόπεδο των αντιπάλων, ο Γιόσι Αμπουκασίς θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν, μία «σφιχτή» ομάδα στα μετόπισθεν, έχοντας πεντάδα στην άμυνα. Βάσει των όσων απορρέουν από τους Ισραηλινούς, ο Μιγκέλ Σίλβα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μπιτόν, αριστερά ο Μορόζοφ και τριάδα οι Ντγκάνι, Κριάφ και Κορσιά. Αζάρι και Σούα θα βρεθούν στα χαφ, αν και δεν αποκλείεται αν κινηθεί σε ένα 4-3-3 να μετατοπιστεί στον άξονα ο Κριάφ. Η επίθεση της Μπεϊτάρ θα αποτελείται από τους Ασκενάζι, Μίχα και Νικολαέσκου δεδομένης της απουσίας του Φρεν Φράντεϊ.

H επιτροπή διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όρισε τον Ουκρανό, Μίκολα Μπαλάκιν, ως διαιτητής της αναμέτρησης, με τον 34χρονο διαιτητή από το Κίεβο να έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ολεξάντρ Κορνίκο και Βίκτορ Νίζνικ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ουκρανός, Ντμίτρο Κριβούσιν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Διαβάστε ακόμη...