Η μέχρι τώρα συμμετοχή των μεταγραφών

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει τέσσερις μεταγραφές, στο καλοκαίρι που διανύουμε, με την απόκτηση των Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, Μπάμπα Ράχμαν, Αλί Σαμάτα και Μαγκομέντ Οζντόεφ. Παράλληλα, έχει επαναφέρει με δανεισμό τον Τόμας Κεντζιόρα, για να καλύψει το back-up του Έκονγκ, μετά τη φυγή Κάργα.
Πηγή: paok24.com
Η μέχρι τώρα συμμετοχή των μεταγραφών

Στην διάρκεια των ευρωπαϊκών προκριματικών, όλοι οι παραπάνω έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, έχουν εμφανιστεί στα δυο παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αλλά και στο πρώτο με την Χάιντουκ στο Σπλιτ.

Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκογνκ

Ξεκινώντας από την πρώτη -χρονικά- μεταγραφή, ο Νιγηριανός αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ίνγκι Ίνγκασον, που μετακινήθηκε στην Μίντιλαντ. Ο Έκονγκ αποτελεί τον έναν από το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, έχοντας έως τώρα πάρει φανέλα βασικού σε όλα τα επίσημα ματς της ομάδας. Τρία ενενηντάλεπτα για τον Έκονγκ, ο οποίος είναι βαρύ κορμί και δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να δούμε τον καλό του εαυτό.

Μπάμπα Ράχμαν

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, μετά το πέρασμά του στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2020-21, αυτή τη φορά με μεταγραφή από την Τσέλσι. Ο Γκανέζος εντυπωσίασε από την αρχή τον Λουτσέσκου στις προπονήσεις, αναγκάζοντας τον Ρουμάνο τεχνικό να τον βάλει κι αυτόν από την αρχή στο βασικό σχήμα. Τρία παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, τρία και για τον Μπάμπα Ράχμαν που αγωνίστηκε σε ολόκληρα τα ενενηντάλεπτα.

Αλί Σαμάτα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη μόλις 10 μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο Τανζανός, που δεν είχε προπονήσεις στα πόδια του πριν τον ΠΑΟΚ στο τρέχον καλοκαίρι, δεν έχει προλάβει να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας που θα του δώσουν φανέλα βασικού. Παρόλα αυτά, ο 30χρονος επιθετικός έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια. Συνολικά 78′ για τον Σαμάτα, που μετρά ένα ημίωρο στην Ιερουσαλήμ, ως το περισσότερο που έχει αγωνιστεί. Ακόμη δεν έχει νούμερα, ωστόσο οι συνεργασίες του με τον Κωνσταντέλια στον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο να κλειδώσει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση.

Μαγκομέντ Οζντόεφ

Η τελευταία άφιξη για τον Δικέφαλο του Βορρά, που είδε τον Ρώσο χαφ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη πριν τα ματς με την Χάιντουκ. Η ανάγκη του ΠΑΟΚ στον χώρο του κέντρου, εκεί όπου έχασε τους Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Ντάντας και Αουγκούστο, έφερε τον Οζντόεφ στον αγωνιστικό χώρο του Σπλιτ. Έπαιξε για 11 λεπτά την περασμένη Πέμπτη, οδηγώντας τον Λουτσέσκου να παραδεχτεί πως για πρώτη φορά χρησιμοποιεί παίκτη που είναι 3 μέρες με την ομάδα.

Τόμας Κεντζιόρα

Διαφορετική περίπτωση από τις υπόλοιπες, μιας και τον Πολωνό τον είδαμε στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ως δανεικό από την Ντινάμο Κιέβου. Ωστόσο επειδή ο ΠΑΟΚ κινήθηκε να τον επαναφέρει, με την φυγή του Κάργα, λογίζεται ως μια από τις κινήσεις του καλοκαιριού. Οι τραυματισμοί των Σάστρε και Λύρατζη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, έχουν φέρει τον Κεντζιόρα στο δεξί άκρο της άμυνας, για τα καλοκαιρινά μεταγραφικά. Βασικός και στα τρία παιχνίδια -έως τώρα- βγάζοντας όλα τα ενενηντάλεπτα.

Διαβάστε ακόμη...