Την... έχει ακούσει ο ΠΑΟΚ!

Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος βρίσκει τον ΠΑΟΚ μόνο και προβληματισμένο στο σπίτι του.
Πηγή: sentragoal.gr
Την... έχει ακούσει ο ΠΑΟΚ!

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχει ο «δικέφαλος» προκειμένου να αλλάξει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τη «σφαλιάρα» από την άσημη Ζίμπρου στο Κισινάου, έτσι ώστε να πάρει τα πάνω του εν όψει της υποδοχής των Μολδαβών το βράδυ της Δευτέρας στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ, που δεν σκόραρε την περασμένη Πέμπτη, καλείται να σκοράρει σήμερα. Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει ακόμα συμμορφωθεί και έχει δεχθεί την πλειονότητα των γκολ από στημένες φάσεις, καλείται να... συμμορφωθεί.

Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, στον ΠΑΟΚ φτάνει ακόμα και το μισό-μηδέν σήμερα, γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης επιβαρύνει την κατάσταση. Απαντες στον «δικέφαλο» έχουν το μυαλό τους στον δεύτερο αγώνα με τους Μολδαβούς και είναι πολύ πιθανό να γίνει μια «προσαρμογή» της ενδεκάδας από τον Αγγελο Αναστασιάδη προκειμένου κάποιοι παίκτες να προφυλαχθούν εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Η ερώτηση που έρχεται αμέσως είναι το αν ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να κάνει κάτι τέτοιο, τώρα που «καίγεται» για το αποτέλεσμα που θα του δώσει τους πρώτους τρεις βαθμούς, αλλά πάνω απ' όλα ψυχολογία.

Η απάντηση θα έρθει σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα, από την οποία είναι ήδη γνωστό ότι θα απουσιάζει ο δωδέκατος παίκτης του «δικεφάλου», καθώς ο ΠΑΟΚ ακόμα «κουβαλά» τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...