"Βλέπει" Σισοκό ο ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Την περίπτωση του Ιμπραχίμ Σισοκό, ο οποίος είναι να μείνει ελεύθερος από την Κόνιασπορ, εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, έχει προταθεί στον Δικέφαλο του Βορρά. (VIDEOS)
Πηγή: sport24.gr
"Βλέπει" Σισοκό ο ΠΑΟΚ

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό της Κόνιασπορ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός (παίζει και στα άκρα της επίθεσης και ως δεκάρι) αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα, η οποία φέρεται να έχει ήδη μπει στη διαδικασία εξεύρεσης του αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο 24χρονος Αφρικανός έχει αγωνιστεί εφέτος σε επτά παιχνίδια (έχουν γίνει 17 παιχνίδια στην τουρκική Super Lig) και έχει σημειώσει 1 γκολ. Τη σεζόν 2012-2013 πέρασε από τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια (είχε και 3 γκολ).

Ο γεννημένος στο Αμπιτζάν ποδοσφαιριστής (29 Νοεμβρίου 1991) ξεκίνησε να παίζει στην Ακαδέμικα της Πορτογαλίας, όπου έμεινε για μια διετία (2010-2012). Ακολούθησε η Βόλφσμπουργκ, από την οποία δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Παναθηναϊκό, Σεντ Ετιέν και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Πέρυσι έπαιξε στην τουρκική Εσκισεχίρσπορ.

Διαβάστε ακόμη...