Η ξεχωριστή εκδήλωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην Αριστοτέλους και οι δηλώσεις των Καντσελιέρι και Κατσίβελη (vid)

H KAE ΠΑΟΚ διοργάνωσε μαζί με τον μεγάλο της χορηγό, τη Winmasters, μια ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sdna.gr
Η ξεχωριστή εκδήλωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην Αριστοτέλους και οι δηλώσεις των Καντσελιέρι και Κατσίβελη (vid)
Photo Credits: @SDNA

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ετοίμασε μια μίνι γιορτή το μεσημέρι του Σαββάτου με διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της ομάδας: συλλεκτικές μπάλες και εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, δωρεάν εισιτήρια διαρκείας και άλλα πολλά.

Εκεί ήταν φυσικά και παίκτες της ομάδας, όπως και ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος μίλησε με τους φιλάθλους, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τέτοιου είδους εκδηλώσεις φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα με έναν διαφορετικό τρόπο. Όταν έρχονται να δουν ένα παιχνίδι, υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα. Εδώ είναι ένας τρόπος για τους παίκτες και τους προπονητές να γνωρίσουν τον κόσμο, να νιώσουν το πάθος που υπάρχει σε αυτόν τον σύλλογο. Αυτή η εκδήλωση έρχεται τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος.

Ήμασταν πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους του ΒCL, όμως ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Όλο αυτό μας δίνει εμπειρίες για το μέλλον. Έχουμε μια ομάδα που ακόμα ακόμα χτίζεται, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από πλευράς νοοτροπίας. Είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο αυτή τη χρονιά. Όλες οι ομάδες δυνάμωσαν, οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με την περσινή σεζόν».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός, Δημήτρης Κατσίβελης ανέφερε: «Σίγουρα ανυπομονούμε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έχουμε κάνει μια πολύ δύσκολη προετοιμασία. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είδαμε στα φιλικά πως όλες οι ομάδες, πέραν των πρώτων δύο, είναι σε καλό επίπεδο και κοντά η μία στην άλλη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλη αυτή τη δουλειά που έχουμε βγάλει και στα επίσημα ματς, και να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία».

Διαβάστε ακόμη...