Α. Αγγελίδης: «Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!»

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη μετά τις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Α. Αγγελίδης: «Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!»
Photo Credits: @acpaok

Άγγελος Αγγελίδης:

«Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ καλή χρονιά με την αρχή των δύο πρώτων επίσημων φιλικών που παίξαμε. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Ιωαννίνων για την φιλοξενία και την βοήθεια ώστε να γίνουν αυτά τα δύο φιλικά. Ήταν δύο παιχνίδια στα οποία θέλαμε να δούμε αρκετά πράγματα, θέλαμε τις παίκτριες να αφομοιώσουν όσα κάνουμε στις προπονήσεις και στο τακτικό κομμάτι. Από κει και πέρα, όλες οι παίκτριες στο πρώτο φιλικό ειδικά, πήραν ισάξιο χρόνο συμμετοχής, περίπου 20 λεπτά δηλαδή, με ελάχιστες εξαιρέσεις. 

Στο δεύτερο φιλικό σε παρόμοια κατάσταση, στο οποίο παίξαμε με αμιγώς Ελληνική πεντάδα για αρκετό χρόνο, πάνω από ένα δεκάλεπτο. Είναι κορίτσια που πιστεύουμε όλα, τόσο οι Ελληνίδες, όσο και οι ξένες αθλήτριες, έχουν αρκετό ταλέντο. Είδαμε όσα θέλαμε να δούμε, και τώρα επιστρέφουμε ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να γίνουμε καλύτεροι σε κάποιους τομείς, και να διαβάσουμε τα δύο παιχνίδια που παίξαμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να την παρουσιάσουμε στις παίκτριες μας. 

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μπράβο σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια, ήταν δύο φιλικά σε ισάριθμες μέρες, ήταν κάτι επίπονο, το αντιλαμβάνομαι, αλλά όλες προσπάθησαν για το καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...