Πρεμιέρα για ΠΑΟΚ κόντρα σε παλιούς γνώριμους

Θέλοντας να γυρίσει σελίδα μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο Ελλάδας η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη του νέου πρωταθλήματος φιλοξενώντας σήμερα στις 13:00 τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Α1.
Πηγή: paok24.com
Πρεμιέρα για ΠΑΟΚ κόντρα σε παλιούς γνώριμους
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα, απέναντι στην ομάδα των Σερρών που ανέβηκε φέτος στην Α1 κατηγορία.

Μάλιστα, οι Σερραίες έχουν στο ρόστερ τους παλιές γνώριμες του ΠΑΟΚ, καθώς με τη φανέλα τους αγωνίζονται οι Ακλ, Τζόουνς, Ράις, Νάστου που στο παρελθόν έπαιξαν στον Δικέφαλο, ενώ το «τιμόνι» έχει ο Κ. Κεραμυδάς που έχει κάτσει στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, είπε:

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος, και παράλληλα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρόλο που ο Πανσερραϊκός είναι νεοφώτιστος, έχει ιστορία στο μπάσκετ γυναικών, και φέτος έχει φτιάξει μία δυνατή ομάδα μ’ έναν πολύ καλό προπονητή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να ενισχύσει την προσπάθεια των κοριτσιών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ποδαρικό με το… δεξί στο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις πήγαν καλά, διορθώσαμε πολλά πράγματα που θέλουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω της ΕΟΚ TV στο YouTube:

Διαβάστε ακόμη...