Τεστάρει δυνάμεις κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η σεζόν έχει ξεκινήσει πάνω από τις προσδοκίες για τον ΠΑΟΚ του Μάσιμο Καντσελιέρι, με τις δύο εκτός έδρας νίκες με Περιστέρι και Λίμπουργκ, σε Stoiximan GBL και FIBA Europe Cup, αντίστοιχα.
Πηγή: paok24.com
Τεστάρει δυνάμεις κόντρα στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: @acpaok

Μια ομάδα με τόσα καινούργια πρόσωπα και μία εντελώς διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία, μόνο αυτοπεποίθηση μπορεί να πάρει από τέτοια αποτελέσματα, ενόψει της δύσκολης συνέχεια, η οποία σήμερα έχει τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας.

Το παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, θα διεξαχθεί σε ένα άδειο Παλατάκι, αφού ο ΠΑΟΚ εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που του είχε επιβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν (κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ), είναι μια νέα, πολύ απαιτητική πρόκληση για τον Καντσελιέρι και τους παίκτες του.

Οι Πράσινοι ανηφόρισαν στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο τους παιχνίδι για φέτος, στο ανακαινισμένο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ, το βράδυ της Πέμπτης, όπου επικράτησαν με 94-79 της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ ο Εργκίν Αταμάν, δεν υπολογίζει τους Γιουρτσεβέν, Αντετοκούνμπο, λόγω τραυματισμών.

Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague παίζοντας την Τρίτη εκτός έδρας με την Παρί και την Πέμπτη στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, ενώ ο Αταμάν συνήθως στο πρωτάθλημα, ανοίγει το ροτέισον, όπως έκανε και την πρώτη αγωνιστική στη νίκη με 66-80 στην Καρδίτσα. Ο Όσμαν ακολούθησε την αποστολή μεν, είναι εκτός λίστας στο πρωτάθλημα δε.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρπάνος, Μαγκλογιάννης και Χριστινάκης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Διαβάστε ακόμη...