"Δεν δείξαμε συγκέντρωση..."
O Λεωνίδας Κασελάκης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημερινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο, τονίζοντας πως η ομάδα δεν μπήκε συγκεντρωμένη στο ματς.
SHARE:

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Mιλώντας για το ματς σχολίασε: "Είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε το ματς ροντέο από νωρίς. Προσπαθήσαμε πολύ και γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί δεν δείξαμε συγκέντρωση για να γυρίσουμε το παιχνίδι στη δική μας πλευρά και να χτυπήσουμε τον Πανιώνιο στις αδυναμίες του".
Όσον αφορά στο Eurocup και το ματς με τη Νίζνι για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων ανέφερε: "Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση, έστω αυτό το μικρό ποσοστό. Θα βάλουμε τώρα το κεφάλι κάτω και θα γυρίσουμε τα αποτελέσματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε".