Πλησιάζει η ώρα των διαρκείας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονεί για την έναρξη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ θεωρούν ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Πηγή: thessports.gr
Πλησιάζει η ώρα των διαρκείας

Από τους υπεύθυνους των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γίνεται προσπάθεια ώστε άμεσα να δώσουν στη διάθεση του κοινού τα πακέτα της περιόδου 2024- 25, έχοντας ως γνώμονα τις προσιτές τιμές, προκειμένου να μπορέσουν να διατεθούν σε μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων. Οι τελευταίοι δείχνουν ότι υπάρχει “δίψα” ενόψει της νέας περιόδου και πρόθεση στήριξης της ομάδας σε μια προσπάθεια διατήρησης της σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά πάγια τακτικής της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνει στην πώληση των συγκεκριμένων εισιτηρίων στις αρχές Ιουλίου και κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Το ζητούμενο για τους υπεύθυνους του συλλόγου, είναι να καταφέρουν να ξεπεράσουν 10.058 της προπέρσινης περιόδου και τα 11.120 που διατέθηκαν πέρσι.

Αφουγκραζόμενη το όλο κλίμα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει διατεθειμένη να “τρέξει” όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να υπάρξουν ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...