Η ανανέωση των διαρκείας και η διαφορά με προηγούμενα έτη!

Συνεχίζεται η πρώτη περίοδος διάθεσης.
Πηγή: paok24.com
 Η ανανέωση των διαρκείας και η διαφορά με προηγούμενα έτη!
Photo Credits: @skgsports.gr website

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από την Τρίτη τη διάθεση των διαρκείας, με φόντο τη σεζόν 2024/25 και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού έως την Πέμπτη τρεις χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου είχαν εξασφαλίσει μόνιμη θέση στο πλευρό των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Η πρώτη περίοδος διάθεσης, η οποία αφορά τις ανανεώσεις, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου, ενώ από τις 9 Ιουλίου και ώρα 09:00 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πέρα από την αλλαγή στον τρόπο που μπορεί να προμηθευτεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος εισιτήριο διαρκείας, διαφορά εμφανίζεται τη φετινή σεζόν και στην διάρκεια της πρώτης περιόδου διάθεσης. Σημειώνεται πως τα προηγούμενα χρόνια ο κάτοχος διαρκείας που ήθελε να ανανεώσει τη θέση του είχε μπροστά του περίπου 20 μέρες προκειμένου να το κάνει πράξη.

Τη φετινή σεζόν μία από τις πολλές αλλαγές είναι και η χρονική διάρκεια της πρώτης περιόδου διάθεσης. Δηλαδή οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους έχουν μόλις 13 μέρες για να αγοράσουν εκ νέου εισιτήριο για τη σεζόν 24/25.

Διαβάστε ακόμη...