Διαρκείας: Τελευταία εβδομάδα για ανανεώσεις

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ κλείνουν τη θέση τους δίπλα στους πρωταθλητές...
Πηγή: paok24.com
 Διαρκείας: Τελευταία εβδομάδα για ανανεώσεις
Photo Credits: @thessports.gr

Με γοργό ρυθμό «φεύγουν» τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν με χιλιάδες φίλους της ομάδας να έχουν φροντίσει να κλείσουν θέση δίπλα στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (8/7) στις 18:00 θα είναι σε ισχύ η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Στην πρώτη περίοδο διάθεσης (ως τις 08.07) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 θα έχουν δικαίωμα είτε να ανανεώσουν τη θέση τους με την τιμή της ανανέωσης είτε να αλλάξουν θύρα ή θέση με την προνομιακή τιμή ανανέωσης.

Από την Τρίτη 09/07 οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους.

Οι μη κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας την 1η περίοδο διάθεσης.

Από την Τρίτη 9/7 (09:00) και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Διευκρινίσεις 1ης περιόδου

* Ο φίλαθλος μετά το στάδιο της καταχώρησης των στοιχείων του (Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ/Αρ.Διαβατηρίου & ΑΜΚΑ), θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον ΑΜΚΑ στο πεδίο «κουπόνι», μετά επιλέγει «αποθήκευση» «ενημέρωση» & «συνέχεια» για να του επιτραπεί η μετάβαση στο τελικό στάδιο της πληρωμής.

*Στη φόρμα ανανέωσης οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 4A & 7A θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο «θύρα» το νούμερο 4 ή 7 αντίστοιχα & το γράμμα A της θύρας με αγγλικούς χαρακτήρες, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας VipA θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο «θύρα» μόνο το γράμμα A της θύρας με αγγλικούς χαρακτήρες χώρις το Vip.

* Οι εκπτωτικές κατηγορίες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν θέση ή θύρα κατά την 1η περίοδο διάθεσης. Εφόσον επιθυμούν αλλαγή θέσης ή θύρας θα πρέπει να αγοράσουν κατά την 2η περίοδο διάθεσης που η τιμή της εκπτωτικής κατηγορίας δεν διαφοροποιείται.

Οι τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-2025
Photo Credits: @paokfc.gr website

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες :

  • Πρωταθλήματος Stoiximan Super League
  • Stoiximan Super League Playoffs
  • Kυπέλλου
  • Φιλικούς
  • Προκριματικούς UEFA
  • Φάσης των ομίλων UEFA σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...