Ο καύσωνας φαίνεται ότι βαράει πολύ άσχημα...

Ο ΠΑΟΚ είναι ο ενεργεία πρωταθλητής Ελλάδος με τον πλέον αναμφίβολο, κατά πάντων, τρόπο που κατάφερε ποτέ κάποια ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια στη χώρα αυτή.
Outsider
Ο καύσωνας φαίνεται ότι βαράει πολύ άσχημα...
Photo Credits: @paokfc.gr website

Αυτή είναι η ζώσα πραγματικότητα στον πλανήτη ΠΑΟΚ και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει, όσα κάστρα κι αν κτίσει στις τοξικές αμμουδιές του ομιχλώδους μυαλού του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει και τους έχει παρόντες και ενεργούς, ΟΛΟΥΣ τους πρωταθλητές του εδώ στη στάση "Τούμπα", προπονητή, παίκτες, διοίκηση, μεγαλομέτοχο.

Εάν θεωρηθεί, ως πρωταθληματική απώλεια η οριστική (?) μη απόκτηση του πρωταθλητή Μεϊτέ, αυτόματα, η έλευση του Μαντί Καμαρά, ως ταχυδυναμικό μηχανάκι της μεσαίας γραμμής, που έγραψε πολλά ποιοτικά χιλιόμετρα στο λιμάνι, έρχεται να λειτουργήσει συμψηφιστικά, ως μία πολύ ρεαλιστική αναπλήρωση (μέχρι στιγμής, βέβαια, γιατί οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, πέρυσι ο Δεσπότης ήρθε, στο τέλος).

Αν θεωρηθεί διοικητικά, ως απώλεια, ο Μάκης Γκαγκάτσης, στη περίπτωση αυτή ο καθένας που διαθέτει τον ελάχιστο νου μπορεί να καταλάβει ότι η μόνη πραγματική αλλαγή που συντελέστηκε, εδώ, είναι στην τυπική σύνθεση της διοίκησης της ΠΑΕ.

Στον αντίποδα η αεκ πούλησε Πόνσε και ετοιμάζεται να πουλήσει και Πινέδα.

Στο, τέλος, θα ξυριστεί ο "επενδυτής" νέος γαμπρός στον τομέα αυτό, με τις οριστικές προσθαφαιρέσεις μεταγραφικών εσόδων - εξόδων.

Στον παναθηναϊκό κινούνται μεταγραφικά αλλά και εδώ ισχύει το ίδιο με αεκ: η, σχεδόν βέβαιη, πώληση Ιωαννίδη θα κρίνει κατά πόσο έβαλε το χέρι στην τσέπη και ο Αλαφούζος.

Ο γαύρος με τους τόσους δανεικούς, θα θεωρήσει μεγάλη επιτυχία να κρατήσει την περσινή του ομάδα, ενώ ήδη αποχαιρέτησε τον πιο σπουδαίο ποιοτικά παίκτη του, και μάλιστα Έλληνα, τον Κώστα Φουρτούνη.

Πώς γίνεται, λοιπόν, να παρουσιάζεται (έστω και τεχνηέντως) ο πρωταθλητής για μια ακόμη φορά, ως ένα καμένο καλοκαιρινό χαρτί, που υφίσταται από παντού ...επικοινωνιακές ήττες και "κινδυνεύει" να κατρακυλήσει από τους στόχους του;;;

Δηλαδή κι αν πάει ο Δανός στον γαύρο, τι έγινε;

Τον είχαμε εμείς ποτέ για να τον χάσουμε;

Γιατί τρώμε το παραμύθι του κάθε βλάκα, αλλά και του κάθε αλλόθρησκου τρολ, που τέτοια εποχή μπαίνει και σχολιάζει ΠΑΟΚ, χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό πειστήριο στα χέρια του;

Τελείωσαν οι μεταγραφές, τις τελείωσαν και οι άλλοι, για να φτάσουμε στο στάδιο των τελικών κρίσεων;

Ο καύσωνας φαίνεται ότι βαράει πολύ άσχημα, ειδικά μία συγκεκριμένη συνομοταξία ανέραστων πανηγυρτζήδων, που δύο μήνες πριν στριμώχτηκαν ένα βράδυ στη Τούμπα για να πανηγυρίσουν κάτι που, τελικά, δεν κατάλαβαν ποτέ τι ήταν, ποιοι το πέτυχαν και πως προήλθε.

Συνεχίζουν τον ανένδοτο κατά της λογικής και της ποδοσφαιρικής μας ηρεμίας.

Ακόμα και τα χρυσόψαρα κάτι καταλαβαίνουν και θυμούνται.

Αυτοί ΤΙΠΟΤΑ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...