Όταν η χυλόπιτα μετατρέπεται σε ... αστακομακαρονάδα

Πώς μετατρέπεται το ψάρι σε κρέας χωρίς να χρειαστεί να καθαρίσεις ποτέ τα λέπια; Είναι πολύ απλό.
Outsider
Όταν η χυλόπιτα μετατρέπεται σε ... αστακομακαρονάδα
Photo Credits: @paokfc.gr website

Χάνει ο οσφπ τον καλύτερο παίκτη του επειδή δεν μπόρεσε η προεδράρα να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά η χυλόπιτα αυτή μετατρέπεται σε ... αστακομακαρονάδα (sic) με τον παρακάτω πολύ διαθλαστικό της πραγματικότητας τρόπο:

"Ρίγη συγκίνησης από τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον (χυλοπιτιασμένο) προέδρο και τον αναχωρούντα, Κώστα Φορτούνη".

Έλιωσαν τα τσιμέντα από τα δάκρυα, τη λεβεντιά και την αβροφροσύνη των δύο ανδρών, συμπληρώνουμε εμείς.

Κάπως έτσι μας τη παρουσίασαν την ολοκληρωτική αποτυχία του λιμανιού στην ανανέωση του Έλληνα μαέστρου της μεσαίας γραμμής.

Γιατί στα καλά τα μαγειρεία ειδήσεων ΔΕΝ ήταν επικοινωνιακή ήττα αυτό που συνέβη στον Πειραιά, αντίθετα, ήταν ... μεγαλείο ψυχής του προέδρου - που το φυσάει και δεν κρυώνει αλλά το ψάρι πρέπει να μαγειρευτεί σαν κρέας.

Στον αντίποδα, αγαπητοί μάγκες πρωταθλητές, η ίδια εξελιγμένη κουζίνα μπορεί και αναδεικνύει την "πραγματική" επικοινωνιακή ήττα, που δεν είναι να χάνεις παίκτη σύμβολο και ηγέτη, αλλά στη πραγματικότητα τέτοια ήττα συνιστά να χάνεις παίκτη, που δεν τον είχες ποτέ αλλά του είχες κάνει πρόταση, την οποία πρόταση αποφάσισε εκείνος να μην αποδεχτεί ....γιατί όμως;

Ιδού:

Για να πάει στην ομάδα που, μετά το Βατερλώ, Κώστα Φορτούνη, αποφάσισε να κάνει την επικοινωνιακή ρελάνς και να αποκτήσει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ έναν παίκτη, που τον ήθελε ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Ναι αλλά τον ήθελε μόνο με συμβόλαιο που πραγματικά του άξιζε, επειδή ο πρωταθλητής δεν είχε χάσει προηγούμενα τη σημαία της μεσαίας του γραμμής (Κωνσταντέλιας) - απεναντίας την κράτησε κόντρα στις Κασσάνδρες -ώστε δεν είχε καμία ανάγκη να συρθεί άρον άρον και όσο όσο σε μία επικοινωνιακή κίνηση, γιατί ο πρωταθλητής δεν χρειάζονταν ούτε να κλέψει παίκτη αλλουνού ούτε να χαλάσει τα αποδυτήριά του επειδή δεν ήθελε να παραμείνει το μεγάλο αστέρι του.

Ναι αλλά στο βασίλειο της σάπιας Δανιμαρκίας ο ΠΑΟΚ που διατήρησε την πρωταθλήτρια ομάδα του είναι επικοινωνιακά χαμένος αλλά ο οσφπ που δεν μπορεί να ενεργήσει ανάλογα βγαίνει επικοινωνιακά κερδισμένος.

Αν ο ΠΑΟΚ έχανε Κωνσταντέλια και με τα λεφτά αυτά αγόραζε τον Δανό ΚΑΝΕΙΣ δε θα έστεκε στη μεταγραφή του φορ, ΟΛΟΙ θα επαναλάμβαναν κάθε τρία λεπτά ότι ο πρωταθλητής ΔΕΝ μπόρεσε να κρατήσει το αστέρι του.

Στο λιμάνι, βεβαίως, τέτοια δεν ισχύουν, αυτοί το μπιφτέκι το ψήνουν και από τις ... τρεις μεριές και το σερβίρουν για Αστακό με μακαρόνια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...