Τούμπα ξανά τρεις μήνες μετά

Επιστροφή στο “σπίτι” για το πρώτο βήμα.
Πηγή: paok24.com
Τούμπα ξανά τρεις μήνες μετά
Photo Credits: @paok24.com

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ψάχνοντας ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει με το… καλημέρα το προβάδισμα με φόντο την πρόκριση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο τους, με τη διάθεση των εισιτηρίων να συνεχίζεται, την ώρα που προκύπτουν σημαντικά ζητήματα από τις αλλαγές που έχει επιβάλλει η Πολιτεία για την είσοδο στο γήπεδο.

Η Τούμπα αναμένεται να είναι… καζάνι, καθώς τα διαθέσιμα εισιτήρια φεύγουν με ταχύτατους ρυθμούς, την ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ από το εξωτερικό να μην αγοράζουν εισιτήρια για το αυριανό ματς κι αυτό γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα ταυτοποίησης στο gov.gr, καθώς η πλατφόρμα είναι ακόμη δυστυχώς υπό διαμόρφωση για εκείνους.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδό του για παιχνίδι στην Ευρώπη μετά από τρεις μήνες, καθώς η τελευταία “μάχη” ήταν στις 18 του Απρίλη, με τους “ασπρόμαυρους” να υποδέχονται τότε την Κλαμπ Μπριζ στην ρεβάνς για τα προημιτελικά του Conference League, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Διαβάστε ακόμη...