Το απρόοπτο στη Μάλμε και ο ΠΑΟΚ

Εκτός έδρας αγωνιστική υποχρέωση με τη Χάλμσταντ επιφυλάσσει το αυριανό (10.08, 16:00) πρόγραμμα της Μάλμε στο σουηδικό πρωτάθλημα πριν τον ΠΑΟΚ και την επαναληπτική μεταξύ τους ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
Το απρόοπτο στη Μάλμε και ο ΠΑΟΚ

Κάτι που έφερε στην επιφάνεια μία τελευταία ενημέρωση της κατάστασης του αγωνιστικού τμήματος των Σουηδών, με τον Σεμπάστιαν Νανάσι που προκάλεσε… αίσθηση στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τους «ασπρόμαυρους» να τίθεται εκτός εξαιτίας ίωσης από την οποία προσβλήθηκε.

Ενδεικτικό πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε τη σημερινή μέρα (09.08) μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο, με τα έως τώρα δεδομένα της κατάστασής του εκφράζεται η πεποίθηση ότι αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στην Ελλάδα. «Είναι πολύ αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα αλλά δεν πρέπει να μπαίνουν τέτοιες σκέψεις και για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ» επισημάνθηκε από τον Χένρι Ρίντστρομ αναφορικά με την επάνοδο του νεαρού ταλέντου.

Όπως σημειώνει ο σουηδικός Τύπος μάλιστα σε ένα τελευταίο update απουσιών «ο Ότο Ρόσενγκρεν έχει τιμωρηθεί για τον αγώνα πρωταθλήματος και ήδη οι Στέφανο Βέκια, Όσκαρ Λεβίκι, Νίκλας Μοϊσάντερ και Άντον Τίνερχολμ είναι εκτός λόγω τραυματισμών. Από τους τέσσερις τραυματίες, ο Όσκαρ ήταν ο μόνος που πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης της Παρασκευής».

Διαβάστε ακόμη...