Ευχάριστα νέα από την Ρωσία για τον Τσάλοβ

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκεται ο Φιόντορ Τσάλοβ και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας ευχάριστα νέα από την Ρωσία.
Πηγή: sdna.gr
Ευχάριστα νέα από την Ρωσία για τον Τσάλοβ
Photo Credits: @paokfc website

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Βαλερί Κάρπιν, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (19/08) τις επιλογές του για τα δύο φιλικά του Σεπτεμβρίου. Στη λίστα των «εκλεκτών» δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Φιόντορ Τσάλοβ, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους που τον άφησε εκτός:

«Ο Αλεξέι Μίραντσουκ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Ατλάντα και αντιμετωπίζει δυσκολίες προσαρμογής και ζωής σε μια νέα χώρα. Αποφασίσαμε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στον σύλλογο. Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Φιόντορ Τσάλοβ λόγω της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Αποφασίσαμε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες κατά τη μεταγραφή παικτών σε ξένους συλλόγους, ειδικά όταν πρόκειται για φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας».

Η Ρωσία θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κατά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου, αρχικά με το Βιετνάμ, και στη συνέχεια με την Ταϊλάνδη στο Ανόι στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου. 

Μία είδηση που προφανώς ήχησε καλά στα αυτιά του Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει ακόμη περισσότερο με τους νεοαποκτηθέντες, χωρίς την πίεση και το άγχος των σερί παιχνιδιών. 

Διαβάστε ακόμη...