Άστοχος από τη «βούλα» 4,5 χρόνια μετά!

Το εξαιρετικό ποσοστό του Τσάλοφ από το σημείο του πέναλτι και το μοναδικό στατιστικό!
Πηγή: paok24.com
Άστοχος από τη «βούλα» 4,5 χρόνια μετά!
Photo Credits: @paokfc website

Μέχρι χθες το βράδυ, ο Φεντόρ Τσάλοφ είχε εκτελέσει 32 πέναλτι στην επαγγελματική του καριέρα. Το ποσοστό ευστοχίας του; 90,6%, καθώς 29 φορές μετέτρεψε σε γκολ την “εσχάτη των ποινών” και μόλις τρεις φορές αστόχησε, όλες τη σεζόν 2019-20, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Το χθεσινό χαμένο πέναλτι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, ήταν λοιπόν μόλις το τέταρτο στην καριέρα του 26χρονου επιθετικού, με το προηγούμενο χαμένο να είναι αυτό κόντρα στη Ροστόφ στις 9 Μαΐου 2020, δηλαδή πριν από 4,5 σχεδόν χρόνια.

Κατ΄ επέκταση, το ποσοστό ευστοχίας του Τσάλοφ έπεσε πλέον στο 87,9%, με τον ίδιο να εξακολουθεί να παραμένει βεβαίως ένας… σπεσιαλίστας από την “άσπρη βούλα”.

Στο μεταξύ, ο Ρώσος φορ έγινε ο 12ος ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ που αστοχεί στην πρώτη απόπειρά του να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” φορώντας τα “ασπρόμαυρα”, όπως ανέφερε η σελίδα “Η Ασπρόμαυρη Βίβλος” στο Facebook.

Ποιοι προηγήθηκαν; Οι Χόλγκερ Τρίμχολντ, Τζο Νάγκμπε, Τόνι Γκονζάλες, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Εργκίς Κάτσε, Λίνο, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Τζάλμα Κάμπος, Τσούμπα Άκπομ και Αλί Σαμάτα.

Διαβάστε ακόμη...