Κάρπιν για Τσάλοφ: «Θα παίξει στον ΠΑΟΚ και θα κληθεί ξανά στην εθνική Ρωσίας»

Το όνομα του Φεντόρ Τσάλοφ παραμένει στην επικαιρότητα στην Ρωσία και με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αλλα και με τις πρώτες του εμφανίσεις με τα «ασπρόμαυρα» χωρις να έχει καταφέρει να βρει το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο.
Πηγή: thessports.gr
Κάρπιν για Τσάλοφ: «Θα παίξει στον ΠΑΟΚ και θα κληθεί ξανά στην εθνική Ρωσίας»
Photo Credits: @paokfc.gr

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας, Βαλερί Κάρπιν δεν κάλεσε τον 26χρονο σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά μίλησε για αυτόν σε συνέντευξη σε ρωσικά ΜΜΕ ενόψει του φιλικού με το Βιετνάμ στο Ανόι, δείχνοντας πως τον υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια.

«Φυσικά κρατάμε τον Τσάλοφ στην λίστα μας. Αν αρχίζει να παίζει σε έναν καλύτερο ρυθμό, θα κληθεί. Η ομάδα που  επέλεξε να πάει, παλεύει για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατώτερη ομάδα από τις πέντε κορυφαίες ομάδες στο ρωσικό πρωτάθλημα. Θα παίξει εκεί, θα προσαρμοστεί, τον κρατάμε στο στόχαστρο μας για τα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαλερί Κάρπιν στο Match TV.

Αυτή τη στιγμή ο Τσάλοφ μετρά ήδη έξι συμμετοχές στα γήπεδα για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, σε κανένα από τα ματς ο Fedor δεν κατάφερε να πετύχει το ντεμπούτο του για τον σύλλογο, μέχρι στιγμής έχει μόνο μία ασίστ. Στις 5 Σεπτεμβρίου η ρωσική ομάδα θα παίξει σε φιλικό παιχνίδι στο Ανόι με την ομάδα του Βιετνάμ.

Διαβάστε ακόμη...