Τα πρώτα βήματα του Γιαννάκη και η ξεχωριστή αφιέρωση (vid)

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του και να του επιτρέψει να περπατήσει ξανά.
Πηγή: thessports.gr
Τα πρώτα βήματα του Γιαννάκη και η ξεχωριστή αφιέρωση (vid)
Photo Credits: @PAOKFC

Με την επέμβαση στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ να έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ξεκίνησε ήδη το… δεύτερο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα του προς τον μεγάλο στόχο, το μεγάλο του όνειρο: Να σταθεί στα πόδια του και να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας!

Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο Γιάννης και η οικογένειά του θα παραμείνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει επί ελληνικού εδάφους της φυσιοθεραπείες του, με τον ίδιο να “ανεβάζει” πριν λίγες ώρες ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται τα πρώτα βήματα της νέας ζωής του!

Μάλιστα, ο Γιάννης, που μίλησε χθες με βιντεοκλήση με τον Μπράντον Τόμας,  αφιέρωσε το βίντεο στην Σοφία Ρομπόλη, τη διερμηνέα νοηματικής γλώσσας του Alpha, με αφορμή τη χθεσινή γιορτή της, γράφοντας:

“Σοφία αυτό είναι το δώρο μου για τη γιορτή σου!!! Τα πρώτα μου βήματα!! Σε αγαπώ πολύ, χρόνια καλά!!”!

Δείτε το βίντεο και την αφιέρωση που έκανε ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε τις φυσικοθεραπείες για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο:

Διαβάστε ακόμη...