Υπό παρακολούθηση ο Τσιφτσής - Ποια είναι τα δεδομένα για Μπράντον, Τισουντάλι

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο, ωστόσο, στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου προστέθηκε και το όνομα του Αντώνη Τσιφτσή - Ποια είναι τα δεδομένα για τους Μπράντον Τόμας και Ταρίκ Τισουντάλι.
Πηγή: sdna.gr
Υπό παρακολούθηση ο Τσιφτσής - Ποια είναι τα δεδομένα για Μπράντον, Τισουντάλι
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Η πρώτη του Ντέγιαν Λόβρεν στα ασπρόμαυρα κέντρισε το ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που ο Κροάτης στόπερ έβγαλε όλο το πρόγραμμα! Ο 35χρονος μπήκε άμεσα σε ρυθμούς προπόνησης, έχοντας μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Την ίδια ώρα όμως παρουσιάστηκε το πρόβλημα με τον Αντώνη Τσιφτσή που αντιμετωπίζει ένα θέμα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Για ενοχλήσεις λόγω groin pain έκανε λόγο ο ΠΑΟΚ, χωρίς να αποσαφηνίζει το διάστημα της απουσίας του καθώς εξαρτάται από το πως θα πάει ο Έλληνας πορτιέρε με τη θεραπεία και την προφύλαξη, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου.

Από την άλλη, όπως διαβάσατε και εχθές μέσα από το SDNA, ο Μπράντον Τόμας παραμένει στα… πιτς καθώς οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο δεν έχουν υποχωρήσει, αν και οι εξετάσεις του σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι καθαρές. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα.

Πιο ενθαρρυντική η εικόνα του Τισουντάλι που τέθηκε εκτός ντέρμπι αλλά έβγαλε ατομικό υψηλής έντασης και μοιάζει να βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής.

Διαβάστε ακόμη...