Ο Λουτσέσκου και η ένταξη των νέων προσώπων

Το…στοίχημα του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει της συνέχειας.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου και η ένταξη των νέων προσώπων
Photo Credits: @PAOK FC

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Από πλευράς Δικεφάλου, σημαντικό θέμα για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι η ένταξη των νέων προσώπων. Ενδεικτικά να αναφέρουμε το γεγονός πως οι Ομάρ Κόλεϊ, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, Τζόναθαν Γκόμεζ και Ντέγιαν Λόβρεν, αναζητούν το ντεμπούτο τους με την ομάδα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να ενεργοποιήσει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σιγά σιγά και στο League Phase του Europa League, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στις 25 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και παίκτες όπως ο Σόλα Σορετίρε, που ναι μεν τους έχουμε δει, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Επομένως, από το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο, αναμένεται από τον Ρουμάνο τεχνικό να δούμε είτε στην ενδεκάδα είτε στην πορεία του παιχνιδιού, μερικά από τα νέα πρόσωπα της ομάδας. Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Γκόμεζ και Σορετίρε, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστούν στον εν λόγω αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...