Προπονητής εθνικής Ρωσίας: «Γνωρίζουμε καλά το επίπεδο του Τσάλοβ»

Την επιστροφή του Φιόντορ Τσάλοβ στην εθνική Ρωσίας σχολίασε ο Βαλερί Κάρπιν καθώς ο 26χρονος στράικερ είναι στην προεπιλογή για τα φιλικά παιχνίδια του Οκτωβρίου.
Πηγή: sdna.gr
Προπονητής εθνικής Ρωσίας: «Γνωρίζουμε καλά το επίπεδο του Τσάλοβ»
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ρώσων αναφέρθηκε στην παρουσία του Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξέρει τι να περιμένει από εκείνον, γνωρίζοντας το επίπεδό του από τα χρόνια που αγωνίστηκε ως βασικός σέντερ φορ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ναι, ο Τσάλοβ επέστρεψε στην προεπιλογή για την εθνική ομάδα. Ξεκίνησε να παίζει κανονικά στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας μέρος στα παιχνίδια της ομάδας του και μάλιστα σκοράροντας στον τελευταίο αγώνα», είπε αρχικά ο Καρπίν σε δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε καλά το επίπεδό του και είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να φτάσει σε φόρμα».

Η κλήση αφορά τους φιλικούς αγώνες που θα γίνουν μέσα στον Οκτώβριο. Η τελική επιλογή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες. Η Ρωσία θα δώσει φιλικά παιχνίδια με κάποια ή κάποιες από τις Συρία, Μαλαισία και Τουρκμενιστάν, καθώς δεν συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...