Η ενεργοποίηση όλων πριν τη διακοπή

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και η ένταξη των νέων προσώπων.
Πηγή: paok24.com
Η ενεργοποίηση όλων πριν τη διακοπή
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (29/9, 20:30), παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα με τη στόχευση στις νίκες, γεγονός δεδομένο για τον Δικέφαλο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να εντάξει όλα τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν στην Κωνσταντινούπολη Τετάρτη, υποδέχονται τον Άρη την Κυριακή και μετά τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ημέρα Πέμπτη. Τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια τόσο για τον στόχο του ΠΑΟΚ να τα κερδίσει όσο για την ενέργεια που ξοδεύουν οι ποδοσφαιριστές του.

Στα ματς με Βόλο και Γαλατασαράι, είδαμε τους Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο να παίρνουν λεπτά συμμετοχής, στην προσπάθεια που γίνεται από τον Ρουμάνο τεχνικό για ομαλή ένταξη των νέων προσώπων. Απέφυγε τις πολλές αλλαγές και πλην του Κόλεϊ που έπαιξε δυο 90λεπτα, ο Μπακαγιόκο έπαιξε μόλις 31 λεπτά σε αυτά τα δυο παιχνίδια.

Όσο αφορά τους Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμεζ, δεν τους έχουμε δει ακόμη να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους, γεγονός που δεν αποκλείεται να συμβεί στα εναπομείναντα παιχνίδια με Άρη (29/9), Στεάουα (3/10) και Λεβαδειακό (6/10). Άλλωστε, μοιάζει απίθανο οι Μπάμπα Ράχμαν και Τόμας Κεντζιόρα να παίξουν non-stop σε αυτήν τη σειρά των αγώνων.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα τα παραπάνω, με την ιστορία να δείχνει ότι οι ομάδες του Λουτσέσκου ξεκινούν τέτοια περίοδο να φορμάρονται και κατά τον Νοέμβρη, να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με όλους τους ποδοσφαιριστές ενεργούς.

Διαβάστε ακόμη...