Η ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα

Τι κάνει ο «Δικέφαλος» χωρίς τον Γκανέζο στην σύνθεσή του;
Πηγή: paok24.com
Η ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να τον δηλώσει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο ερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γκανέζο να «γεμίσει μπαταρίες» και να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη που είναι σαφές πως του επέφεραν σωματική επιβάρυνση.

Το PAOK24 καταγράφει καρέ – καρέ τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ – από την πρωταθληματική σεζόν 2023-24 μέχρι και σήμερα – χωρίς τον 30χρονο επιθετικό στην ενδεκάδα του.

Οι φετινές επιδόσεις

Έως σήμερα ο Γκανέζος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται «non stop» έχοντας καταγράψει 12 συμμετοχές στα συνολικά 14 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Δικέφαλος και έχει ήδη «σπάσει» το φράγμα των 1000 αγωνιστικών λεπτών, καθώς μετράει 1073′.

Πιο συγκεκριμένα κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μπάμπα δεν έπαιξε στα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (3-2 και ΠΑΟΚ– Παναιτωλικός (2-0) με τον Ράφα Σοάρες να αντικαθιστά τον Γκανέζο και τον Δικέφαλο να μην πληρώνει την απουσία του σημειώνοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

2023-24: 13 νίκες – 1 ήττα

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στην περσινή απόλυτα επιτυχημένη σεζόν κατέγραψε 58 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ρουμάνο τεχνικό να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα τον Γκανέζο στα 44 από αυτά, ενώ απουσίασε από 14 παιχνίδια.

Κι ενώ οι περισσότεροι ίσως να περίμεναν πως η ζωή των «ασπρόμαυρων» χωρίς τον βασικό ακραίο αριστερό του αμυντικό θα ήταν… ανυπόφορη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πιο συγκεκριμένα, σε 14 παιχνίδια την περσινή σεζόν χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα, ο ΠΑΟΚ σημείωσε 13 νίκες και μόλις μία ήττα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που ΔΕΝ αγωνίστηκε ο Γκανέζος:

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Χαρτς-ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0

Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3

Διαβάστε ακόμη...