Σαββίδης-Λουτσέσκου: Μια σχέση τόσο βαθιά, που πολλές φορές μοιάζει παράξενη και δυσνόητη

Όλες οι οικογένειες είναι έτσι. Συζητάς, διαφωνείς, λογομαχείς, τα ξαναβρίσκεις. Αναλύεις από την αρχή, επεξεργάζεσαι, αναθεωρείς, προσαρμόζεσαι και η ζωή συνεχίζεται. Πως θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να αποτελεί εξαίρεση;
Πηγή: forzaonline.gr
Σαββίδης-Λουτσέσκου: Μια σχέση τόσο βαθιά, που πολλές φορές μοιάζει παράξενη και δυσνόητη
Photo Credits: @PAOKFC facebook

Είναι πια τόσα τα χρόνια, είναι πια τέτοιο το δέσιμο, είναι πια τόσες οι στιγμές, που οι σχέσεις έχουν επεκταθεί από το τυπικό επαγγελματικό κομμάτι. Έχουν ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του εργοδότη με τον εργαζόμενο και έχουν πάει πια αλλού.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του Ιβάν Σαββίδη, όσο και του Ραζβάν Λουτσέσκου όταν αναφέρονται στον ΠΑΟΚ θα δει κανείς δύο ανθρώπους που εκφράζονται με ευγνωμοσύνη στον σύλλογο και σε όσα τους έχει προσφέρει στο ανθρώπινο κομμάτι.

Αμφότεροι έχουν τονίσει ότι μέσα από την ενασχόληση τους με τον Δικέφαλο, βελτιώθηκαν ως άνθρωποι, ως επαγγελματίες, αναθεώρησαν πράγματα αναφορικά με την ζωή, εξελίχθηκαν ως προσωπικότητες.

Όσο για την μεταξύ τους σχέση; Αυτή είναι πλέον τόσα βαθιά, που πολλές φορές μοιάζει παράξενη και δυσνόητη σε μάτια τρίτων.

Είναι πια τέτοια η άνεση και η ειλικρίνεια μεταξύ τους, που δεν νιώθουν την ανάγκη να κρυφτούν πίσω από κλειστές πόρτες, σκοτεινά δωμάτια και τραβηγμένες κουρτίνες. Εκφράζεται δημόσια, χωρίς φίλτρα, παρότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος παρερμηνείας και εκμετάλλευσης από κέντρα που ορέγονται την αποσταθεροποίηση του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά την συνέντευξη τύπου του Ρουμάνου τεχνικού στην Λιβαδειά, η τρίχα έγινε… τριχιά.

Για μία ακόμα φορά βγήκε σεργιάνι ο ίδιος μηχανισμός που μιλούσε τα περασμένα χρόνια για απο-επενδύσεις, για προπονητικές εμμονές, για κατά φαντασία διχασμούς, για να δημιουργήσει κλίμα αποσταθεροποίησης.

Κάποιοι «έστειλαν» ήδη τον Λουτσέσκου στο Βουκουρέστι. Ποιον; Αυτόν που εκμεταλλεύτηκε την διακοπή για να μετακομίσει σε νέο σπίτι στην Θεσσαλονίκη, ώστε να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα του στην πόλη.

Κάποιος που ετοιμάζεται να την κάνει ή κάποιος που αισθάνεται αβέβαιος για το επαγγελματικό του μέλλον, θαρρώ ότι δεν κάνει τέτοιες κινήσεις, έτσι δεν είναι;

Έχει γίνει τόσες φορές που καταντά πλέον προβλέψιμο. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Μετά από τόσα χρόνια, κανείς δεν θα έπρεπε πλέον να «τσιμπάει». Εντός των τειχών του ΠΑΟΚ, πάντως, έχουν γνώση οι φύλακες…

Διαβάστε ακόμη...