Στο πλευρό του Τσάλοφ ο Σλούτσκι

Στο πλευρό του Φέντορ Τσάλοφ στάθηκε ο διάσημος Ρώσος προπονητής Λέονιντ Σλούτσκι, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιλογή του Ρώσου φορ να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι λογικό από την στιγμή που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να ψάξει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Πηγή: forzaonline.gr
Στο πλευρό του Τσάλοφ ο Σλούτσκι
Photo Credits: @PAOKFC

Αναλυτικά:

«Ο Σλούτσκι εξέφρασε τη στάση του για τις μετακινήσεις των Μίραντσουκ και Τσάλοφ στα μεσαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο διάσημος Ρώσος προπονητής Λέονιντ Σλούτσκι είπε πώς αισθάνεται για τη μετακίνηση των Άντον Μίραντσουκ και Φέντορ Τσάλοφ σε μη ισχυρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Μίραντσουκ εντάχθηκε στην ελβετική Σιόν, ενώ ο Τσάλοφ στον ελληνικό ΠΑΟΚ.

«Έχω διαβάσει τόσα πολλά: “Γιατί χρειάζεται ο Τσάλοφ τον ΠΑΟΚ; Θα ήταν καλύτερα να έμενε στην ΤΣΣΚΑ”. Ή “Γιατί ο Μιράντσουκ χρειάζεται τη Σιόν; Θα ήταν καλύτερα να έμενε στη Λοκομοτίβ. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι υπό τις συνθήκες μιας ευρωπαϊκής απαγόρευσης, έχουμε παίκτες που θέλουν να παίξουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Να ζήσουν μια νέα εμπειρία, τόσο στη ζωή όσο και στην επαγγελματική τους καριέρα.

Αυτή είναι μια καταπληκτική ιστορία, γιατί ατελείωτα μόνο καταδικάζουμε. Για παράδειγμα, ο Κόστια Τζένιχ λέει: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ». Ε, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του εκτός των πλαισίων του Match TV. Δηλαδή είναι έτοιμος να δουλέψει εκεί όλη του τη ζωή και κανείς δεν τον καταδικάζει γι’ αυτό. Ή υπάρχει το παράδειγμα του Ιγκόρ Ακινφέεβ, ο οποίος είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, σε όλη του τη ζωή στην ΤΣΣΚΑ. Έτσι έχτισε την επαγγελματική του πορεία. Και του αξίζει απεριόριστος σεβασμός.

Και υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν, παρακολουθούν, προσπαθούν να αποδείξουν κάτι, αποκτούν μια νέα εμπειρία. Και αυτό είναι επίσης ένα μονοπάτι. Γιατί να καταδικαστεί κάποιος που επιλέγει αυτόν τον δρόμο; Αν ο Μίραντσουκ, ο Τσάλοφ ή οποιοσδήποτε άλλος θεώρησε ότι εκεί είναι πιο ενδιαφέρον και σημαντικό για αυτούς, γιατί κανείς τολμάει να τους κρίνει για κάτι τέτοιο; Αυτή είναι η ζωή τους, την ζουν όπως θέλουν».

Διαβάστε ακόμη...