Κοβάλ: «Απορώ με Τσάλοφ – Πιο δυνατοί οι Ρώσοι από τον ΠΑΟΚ!»

Τα ρωσικά ΜΜΕ που περιστρέφονται γύρω από τον αθλητισμό της χώρας συνεχίζουν να ασχολούνται με τη μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ και να μη δέχονται πως ο παίκτης προτίμησε τον Δικέφαλο από την ΤΣΣΚΑ.
Πηγή: forzaonline.gr
Κοβάλ: «Απορώ με Τσάλοφ – Πιο δυνατοί οι Ρώσοι από τον ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: @PAOKFC

Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε σε ιστοσελίδα ο πρώτος προπονητής του διεθνούς φορ, Πάβελ Κοβάλ, που φάνηκε να μην ήταν σύμφωνος με την μεταγραφή του Τσάλοφ στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Φέντορ δεν έπρεπε να φύγει από τη Ρωσία. Μου φαίνεται πως οι ρωσικές ομάδες είναι πιο δυνατές από τις ελληνικές και όχι μόνο.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι για κάτι άλλο στην Ευρώπη ή αν απλά μένει στάσιμος. Ο Μπαμπάεφ είπε πως στον Τσάλοφ αρέσει εκεί που είναι.

Χρειάζεται το γκολ όμως, είναι επιθετικός, ίσως από την άλλη του αρέσει το ζεστό κλίμα. Είναι κρίμα που έχει πετύχει μόνο ένα γκολ.

Έχει διαφορετικούς συμπαίκτες και στην ΤΣΣΚΑ ήταν πιο… δυνατοί από ότι είναι στον ΠΑΟΚ. Ένα μόνο γκολ όμως σε 11 αγώνες είναι λίγο. Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας. Είναι δυστυχισμένος εκεί. Ελπίζω ότι όλα θα του πάνε καλά και θα αρχίσει να σκοράρει»

Διαβάστε ακόμη...