Ημέρα απόφασης για Μπάμπα

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης στην Τούμπα με την Βικτόρια Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική του Europa League (19:45).
Πηγή: thessports.gr
Ημέρα απόφασης για Μπάμπα
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Η αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη για τους πρωταθλητές, μετά τις δύο ήττες που είχαν στις πρώτες αγωνιστικές από Γαλατάσαραϊ και FCSB, με τη νίκη να είναι αναγκαία.

Στη σημερινή προπόνηση θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Μπάμπα, που αποχώρησε με ένα σφίξιμο από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να πιέσει τον Γκανέζο αριστερό μπακ αν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα φορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα και δεν θέλει για κανέναν λόγο να τον χάσει για καιρό.

Πέραν της πιθανής απουσίας του Μπάμπα, ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του και τους Λόβρεν, Μουργκ, Βιεϊρίνια και Γκόμεζ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Αρκετοί εξ αυτών αναμένεται να παίξουν την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ενώ το ροτέισον θα ανοίξει ακόμη περισσότερο στο ματς Κυπέλλου με το Αιγάλεω την επόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμη...