Γιώργος Μιχαηλίδης: Ένας στρατιώτης του ΠΑΟΚ στη γειτονιά των αγγέλων

Ένας από τους πλέον αγαπητούς παράγοντες που προσέφεραν στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μιχαηλίδης δεν είναι πλέον μαζί μας. Όπως γνωστοποίησε σήμερα το μεσημέρι η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ «ταξίδεψε» στην γειτονιά των Αγγέλων, με την οικογένεια του Δικεφάλου να είναι σίγουρα φτωχότερη.
Πηγή: paok24.com
Γιώργος Μιχαηλίδης: Ένας στρατιώτης του ΠΑΟΚ στη γειτονιά των αγγέλων
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Όσοι συνεργάστηκαν και συναναστράφηκαν μαζί του κάνουν λόγο για έναν υπερήφανο, παθιασμένο ΠΑΟΚτσή, μα πάνω απ’ όλα έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο που υπηρέτησε ανιδιοτελώς στην διοίκηση με πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε δύσκολα χρόνια για τον σύλλογο.

Στο ξεκίνημα της θητείας του ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο «Ζαγόρ» του ανέθεσε σε συνεργασία με τον Γιώργο Φαρλαλή την ανασύνταξη των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών έχοντας όραμα να επανδρωθεί η πρώτη ομάδα με παιδιά από τα σπλάχνα της. Στην προσπάθεια αυτή φυσικά σημαντικότατο ρόλο έπαιξε και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο οποίος διετέλεσε για μία τριετία υπεύθυνος των ακαδημιών. Ήταν τα πρώτα χρόνια κατά τα οποία μπήκαν οι βάσεις για την δημιουργία των ακαδημιών που κάποια χρόνια μετά, με την καταλυτική συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη, έγιναν οι κορυφαίες στην Ελλάδα.

Αρκετούς μήνες αργότερα, ο τότε πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», Θοδωρής Ζαγοράκης, του εμπιστεύτηκε το ιδιαίτερα απαιτητικό πρότζεκτ του Αθλητικού Κέντρου στη Νέα Μεσημβρία, για το οποίο ο εκλιπών έδωσε ψυχή τε και σώματι προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, σε μία εποχή μάλιστα που οι πόροι ήταν αρκετά περιορισμένοι. Σ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών οι αυτοψίες ήταν αρκετά συχνές  με τον Γιώργο Μιχαηλίδη να περνάει… άπειρες ώρες, επιβλέποντας προσωπικά την πρόοδο των εργασιών.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν για τον ίδιο, είναι πως μαζί με τον Γιώργο Φαρλαλή επιμελήθηκαν χωρίς να επιβαρύνουν την ΠΑΕ την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, τα γραφεία των προπονητών, αλλά και όλα τα δωμάτια των ξενώνων ακαδημιών, τα οποία βρίσκονται ακόμη εντός του γηπέδου της Τούμπας.

Ήθελαν τα παιδιά από την περιφέρεια να μεγαλώσουν μέσα στην Τούμπα. Να γίνουν «ένα» με την ομάδα. Να αγαπήσουν τον ΠΑΟΚ, να νιώθουν την Τούμπα σαν το «δεύτερο σπίτι τους». Έτσι κι έγινε.

Η οικογένεια του Δικεφάλου έγινε σαφώς φτωχότερη από σήμερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Διαβάστε ακόμη...