Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Βασίλης Τζακίδης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Τζακίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Βασίλης Τζακίδης!
Photo Credits: @acpaok

Ο διεθνής Κύπριος εξτρέμ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, «εξαργυρώνοντας» την εξαιρετική περσινή σεζόν, όπου με τις εμφανίσεις του συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της Futsal League. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Βασίλης Τζακίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος, για ακόμη μία χρονιά, σε αυτή την Οικογένεια. Πιστεύω πως όλοι μας απολαύσαμε την περσινή πετυχημένη χρονιά μας, και την αφήσαμε πίσω. Πλέον πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι μας να σκεφτόμαστε τη νέα σεζόν, μία καινούργια περιπέτεια η οποία μας θέλει ενωμένους και εμάς, και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως γίνεται μία πολύ καλή δουλειά, τόσο από την Διοίκηση, όσο και από το προπονητικό τιμ, και τον προπονητή, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, και θέλω να πιστεύω πως θα πανηγυρίσω και άλλα πρωταθλήματα με αυτή την ομάδα. Εγώ προσωπικά προπονούμαι πολύ σκληρά, για να μπορώ να είμαι στον καλύτερο δυνατό εαυτό μου ενόψει της νέας χρονιάς. Πάμε να κάνουμε την έκπληξη και πάλι, με τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...