Ιστορικό ξεκίνημα με «επτάρα» για τον ΠΑΟΚ mαteco στην Futsal Super League!

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ mαteco στην «πρεμιέρα» της Futsal Super League, επικρατώντας στην Αθήνα της Κόμπρας με 0-7!
Ιστορικό ξεκίνημα με «επτάρα» για τον ΠΑΟΚ mαteco στην Futsal Super League!
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός καθόλη την διάρκεια του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπικιάρης με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1, για να πάρει την... σκυτάλη ο Αναστασιάδης ο οποίος με όμορφη προβολή διαμόρφωσε το 0-2. Ο Μπικιάρης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, γράφοντας το 0-3, το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, παίζοντας όμορφο φούτσαλ, και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Το επίσημο ντεμπούτο του Μουρανάκα, συνοδεύτηκε και με χατ-τρικ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να πετυχαίνει τρία τέρματα, τα οποία διαμόρφωσαν το 0-6. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπικιάρης, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, γράφοντας το τελικό 0-7.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας, κόντρα στο Νέο Ικόνιο.

ΠΑΟΚ mαteco (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Αμαλίδης, Λιώνης, Παπαδόπουλος, Κεφαλίδης, Τζακίδης, Μπικιάρης 3, Τσίτσος, Ντιέγκο, Μουρανάκα 3, Αναστασόπουλος, Αναστασιάδης 1. 

Δείτε την αναμέτρηση:

Διαβάστε ακόμη...