2Χ2 για τον ΠΑΟΚ στην Futsal Super League!

Το δύο στα δύο έκανε στην Futsal Super League o ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στην Μίκρα του Νέου Ικόνιου με 5-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
2Χ2 για τον ΠΑΟΚ στην Futsal Super League!
Photo Credits: @acpaok

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Τζακίδη να... ανοίγει το σκορ μόλις στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, κάνοντας το 1-0. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ «εξαργύρωσε» την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο και με δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε από τον Αναστασιάδη, έπειτα από όμορφη κομπίνα σε φάουλ με τον Κεφαλίδη, 2-0. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ανέβασε περισσότερο ρυθμό, πρεσάροντας σε όλο το γήπεδο, καθόλη την διάρκεια του ημιχρόνου. Ο Μπικιάρης, σε συνέχεια των καλών του εμφανίσεων, έκλεψε την μπάλα, «έσπασε» στον Κεφαλίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0. 

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπικιάρης έκλεψε και πάλι την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο, πάσαρε παράλληλα, με τον Τσιούχα με προβολή να μπαίνει με την μπάλα μέσα στην δίχτυα, κάνοντας το 4-0. 

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα, ο Μπικιάρης από... μαέστρος έγινε... εκτελεστής, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Μαυρίδη και με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 5-0. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στην Αθήνα 90, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τζακίδης 1, Τσιούχας 1, Λιώνης, Μπικιάρης 1, Αμαλίδης, Μαυρίδης, Κεφαλίδης 1, Τσίτσος, Ντιέγκο, Μουρανάκα, Αναστασόπουλος, Αναστασιάδης 1.

Διαβάστε ακόμη...