Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Νέο Ικόνιο

Οι δηλώσεις των Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Νίκου Μπικιάρη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Νέου Ικόνιου με 5-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Futsal Super League.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Νέο Ικόνιο
Photo Credits: @acpaok

Λεωνίδας Παπαδόπουλος:

«Κρατάω το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Μπορεί τα παιχνίδια να φαίνονταν εύκολα, αλλά εμείς δεν είχαμε εικόνα για τον αντίπαλο, ήταν κάτι άγνωστο για εμάς, και αυτό μας δίνει χαρά για την κατάκτηση αυτών των δύο πρώτων νικών. Το Νέο Ικόνιο είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο φούτσαλ, και παρότι το παιχνίδι φάνηκε εύκολο, παίξαμε με μία ομάδα η οποία είχε πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Το γεγονός πως καταφέραμε να κερδίσουμε με αυτό το σκορ, μόνο ευχαριστημένο μπορεί να με αφήνει. Παρόλα αυτά σίγουρα θέλουμε περισσότερη δουλειά».

Νίκος Μπικιάρης:

«Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή αρχή, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, καθώς η πολύ σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, βγαίνει στα παιχνίδια. Κάναμε το δύο στα δύο, και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα, και πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό, και να πάμε βήμα-βήμα όσο πιο ψηλά μπορούμε». 

Διαβάστε ακόμη...