Η UEFA για το «απαγορευτικό» σε φίλους του ΠΑΟΚ
SHARE:

«Μετά από διαβούλευση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η UEFA ζήτησε να μην πωλούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Ζάγκρεμπ.
Η απόφαση να μην επιτραπούν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στο στάδιο Maksimir στο Ζάγκρεμπ ελήφθη με βάση τους Κανονισμούς Ασφάλειας και Ασφάλειας της UEFA μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κινδύνου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πριν λίγες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, λόγω της προϊστορίας και την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, αλλά και τα γεγονότα του καλοκαιριού και ό,τι επακολούθησε.
Ως εκ τούτου η UEFA αποφάσισε πως και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων».