Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει τους πιθανούς αντιπάλους του

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο σημαντικές αναμετρήσεις κόντρα στην Μπάνια Λούκα, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα προς την είσοδο στο League Phase του Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει τους πιθανούς αντιπάλους του
Photo Credits: @ue

Ωστόσο, την Δευτέρα (22/7) ο Δικέφαλος θα μάθει τους πιθανούς αντιπάλους του για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και τους αντιπάλους του στο κακό σενάριο του αποκλεισμού, που θα τον στείλει στα προκριματικά του Europa League.

Όσον αφορά την κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αυτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στη 13:00 ώρα Ελλάδας, και οι πιθανοί αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» είναι οι εξής:

Λουντογκόρετς – Ντιναμό Μινσκ
ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ
Μάλμε – Κλάκσβικ
Σπάρτα Πράγας – Σάμροκ Ρόβερς
Μίντιλαντ – Σάντα Κολόμα
Παναβέζις – Γιαγκελόνια

Το ζευγάρι του Δικεφάλου θα μπει και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa League, με τον ΠΑΟΚ φυσικά να έχει ως στόχο να μην τον αφορά, αφού η λογική λέει πως θα αποκλείσει την Μπάνια Λούκα.

Η διαφοροποίηση σε αυτή την κλήρωση είναι ότι το ζευγάρι εντάσσεται με τον συντελεστή του αδύναμου, δηλαδή των Βόσνιων, με τον αποκλεισμένο να «πέφτει» στο Champions Path του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Μπόρατς στον τρίτο προκριματικό του Europa League (με bold οι αδύναμες των ζευγαριών):

Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Κλάκσβικ – Μάλμε
Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας
Λίνκολν – Καραμπάγκ
Νιου Σέιντς – Φερεντσβάρος
Ρίγα – Μπόντο-Γκλιμτ

Διαβάστε ακόμη...