Έτσι αποφασίζει ο Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Το σκεπτικό και η εξήγηση.
Πηγή: paok24.com
Έτσι αποφασίζει ο Λουτσέσκου για την ενδεκάδα
Photo Credits: @SDNA

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και τη “μάχη” με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι πως για τη σημερινή αναμέτρηση είναι άπαντες διαθέσιμοι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει το περιθώριο να διαχειριστεί όπως ακριβώς θέλει το ματς τόσο από πλευράς αρχικής ενδεκάδας, όσο και αλλαγών.

Η λογική του Λουτσέσκου είναι λίγο-πολύ γνωστή, αναφορικά με τις επιλογές του και την κατάρτιση της ενδεκάδας, με τον ίδιο να εξηγεί το σκεπτικό του χθες, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όταν κι ανέφερε πως:

Ένα από τα σημεία επιτυχίας της περσινής χρονιάς, ήταν η διαχείριση των ποδοσφαιριστών κι έτσι θα κινηθούμε και φέτος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες που ήταν εδώ σε όλη την προετοιμασία κι άλλοι που ενσωματώθηκαν σε δεύτερο χρόνο. Εμείς επιβραβευόμαστε από τη δουλειά κι από την τύχη. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει μία δυναμική που δημιουργείται ακόμα και από παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο και θα δώσουν λύσεις για 40 λεπτά, ενώ ο αντίπαλος είναι κουρασμένος“.

Σύμφωνα και με τα παραπάνω, είναι σε σημαντικό βαθμό ξεκάθαρο το τοπίο αναφορικά με το βασικό σχήμα, με παίκτες όπως ο Σάστρε, ο Κουλιεράκης, ο Μπάμπα, ο Σβαμπ κι ο Τάισον να είναι σίγουροι κι από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, με φόντο και αυτούς που θα μπουν σαν αλλαγές.

Διαβάστε ακόμη...