O ΠΑΟΚ επιβάλλεται να προκριθεί!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα 31/7 την Μπάνια Λούκα εκτός έδρας, για τη ρεβάνς των δύο ομάδα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
O ΠΑΟΚ επιβάλλεται να προκριθεί!

Οι «ασπρόμαυροι», επικράτησαν στο πρώτο ματς με 3-2 χάρη στα στα γκολ των Κουλιεράκη και Εκόνγκ, αλλά έχουν ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης.

Στο γήπεδο της Βοσνίας, ο Δικέφαλος αναμένεται να συναντήσει 7.200 οπαδούς της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, καθώς ανακοινώθηκε sold out από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, που δείχνει πως πιστεύει στην πρόκριση.

Από την πλευρά του ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει προβλήματα και έτσι πήρε μαζί του όλους του διαθέσιμους που ήταν δηλωμένοι στη λίστα και έτσι οι παίκτες που την αποτελούν είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Όσον αφορά τη σφυρίχτρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα πρώτος διαιτητής θα είναι ο Σάντερ Φαν Ντε Εΐκ, και βοηθοί του 35χρονου θα είναι οι Ρενς Μπλουμινκ, Ντίον Φίκερτ, με τέταρτο τον Άλεξ Μπος.

Θυμίζουμε πως εφόσον ο Δικέφαλος προκριθεί θα πέσει πάνω στη σουηδική Μάλμε. Μάλιστα, αν ο Δικέφαλος περάσει το εμπόδιο των Βοσνίων εξασφαλίζει και την Ευρώπη, καθώς αυτομάτως θα βρεθεί στη φάση των ομίλων του Conference League.

Διαβάστε ακόμη...