Η πρόκριση του ΠΑΟΚ περνά από την Βοσνία - Ποιες είναι οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (22.00) δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ περνά μέσα από την Βοσνία και το κατάμεστο Γκράτσκι που ζει και αναπνέει γι΄αυτό το ματς!
Πηγή: sdna.gr
Η πρόκριση του ΠΑΟΚ περνά από την Βοσνία - Ποιες είναι οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Ο Σόλα Σορετίρε ανακοινώθηκε εχθές, ο Φιόντορ Τσάλοβ είναι στο δρόμο για την Θεσσαλονίκη αλλά τα μεταγραφικά μπορούν για λίγο να περιμένουν. Αυτό τουλάχιστον ζήτησε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, «κόβοντας» κάθε μεταγραφική συζήτηση κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ξεκαθαρίζοντας πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η «μάχη» με την Μπάνια Λούκα.

Ο ΠΑΟΚ «κουβαλά» το 3-2 της Τούμπας, ωστόσο, αυτά τα δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι, σήμαναν τον συναγερμό. Η ρεβάνς θέλει απόλυτη προσοχή και συγκέντρωση. Κάτι που επισήμανε και ο Ρουμάνος τεχνικός στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Ο Δικέφαλος είναι το γκραν φαβορί στο ζευγάρι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα αλλά οι Βόσνιοι ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς.

Σε χρόνο ρεκόρ εξαφάνισαν τα μαγικά χαρτάκια και το Γκράτσκι θα είναι κατάμεστο. Μάλιστα, οπαδοί της Μπάνια Λούκα, περίπου 200 τον αριθμό, βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας με πυρσούς και καπνογόνα προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους γηπεδούχους.

Οι Βόσνιοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για το όνειρο και όπως όλα δείχνουν θα κινηθούν με την ίδια συνταγή και στο «σπίτι» τους. Όπως αντίστοιχα και ο ΠΑΟΚ, ενδεχομένως με μία αλλαγή στη σύνθεσή του καθώς ο Ότο θα βρεθεί στο αρχικό πλάνο αντί του Σάστρε.

Από εκεί και πέρα, ο Εκόνγκ συγκεντρώνει και πάλι περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό πλάνο αντί του Κεντζιόρα, όπως αντίστοιχα και το δίδυμο στα χαφ, με τους Σβαμπ - Οζντόεφ. Ο Καμαρά θα δώσει βοήθειες προερχόμενος από τον πάγκο, σε μία προσπάθεια να ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά στους ρυθμούς αλλά και στις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. Το μεγάλο ερώτημα είναι και πάλι στην επιθετική τριπλέτα των ασπρόμαυρων αλλά βάσει των δοκιμών οι Μουργκ και Ντεσπόντοφ έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα, με τους Κωνσταντέλια και Αντρίγια να παίρνουν ρόλο στο β΄ημίχρονο.

Το βέβαιο είναι πως όσοι βρεθούν στην αρχική σύνθεση και όσοι κληθούν να βοηθήσουν την ομάδα στην εξέλιξη του ματς, θα πρέπει να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα λάθους. Το πάθημα της πρώτης συνάντησης με τους Βόσνιους, θα πρέπει να τους έγινε μάθημα. Οι λεπτομέρειες παίζουν κομβικό ρόλο και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα πρέπει να βρει τον ΠΑΟΚ με το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια του. Στρέφοντας άμεσα την προσοχή του στην Μάλμε.

Η UEFA όρισε «άρχοντα« της αναμέτρησης τον Ολλανδό Σάντερ Φαν ντε Έικ, ο οποίος θα έχει για βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ρένς Μπλούεμινγκ και Ντιόν Φίκερτ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο, επίσης, Ολλανδός Άλεξ Μπος. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του λόγω της τιμωρίας που του επέβαλλε τη ΟΥΕΦΑ  για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ. 

Όσο για την τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού; Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά το παιχνίδι στο Novasports Prime και φυσικά να ενημερωθούν για την εξέλιξη του ματς αλλά και για όλο το ρεπορτάζ πριν αλλά και μετά μέσα από το SDNA.

Διαβάστε ακόμη...