ΠΑΟΚ και πλέι οφ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι που μπορεί να συναντήσει

Τι ισχύει με φόντο τη συνέχεια στο Champions League.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ και πλέι οφ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι που μπορεί να συναντήσει

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του απόψε τη ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και θέλει να “τσεκάρει” τη θέση του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εφόσον συνεχίσει την πορεία του στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο “Δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Μάλμε, που άφησε εκτός χθες την Κλάκσβικ και τη Δευτέρα, θα μάθει και το επόμενο εμπόδιο, σε περίπτωση -προφανώς- που εξασφαλίσει μία ακόμη πρόκριση.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ του Champions League κι εφόσον αποκλείσει την Μπόρατς, ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός ως ζευγάρι με τη Μάλμε, την ώρα που είναι γνωστοί ήδη οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι στην… αναμονή.

Με πρόκριση απόψε επί της Μπόρατς, ο ΠΑΟΚ θα πάρει μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί νωρίς το μεσημέρι (13:00), στη Νιόν, για τα πλέι οφ του Champions League και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι τέσσερις βέβαιοι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι η Γαλατασαράι, αλλά και τρία ζευγάρια του 3ου προκριματικού.

Το πέμπτο μπαλάκι με τους υποψήφιους αντίπαλους του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League θα έχει το όνομα της Γιουνγκ Μπόις, αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείσει απόψε την Στεάουα, μετά το 1-1 στο πρώτο ματς στο Βουκουρέστι.

Σε περίπτωση που η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλειστεί, η Γιουνγκ Μπόις θα ανέβει στο γκρουπ των πέντε ισχυρών και στους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ θα προστεθεί και το ζευγάρι του 3ου προκριματικού, Στεάουα – Σπάρτα Πράγας.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ:

Γαλατασαράι
Καραμπάγκ – Λουντογκόρετς (εκτός απροόπτου θα αποκλείσει αύριο την Ντινάμο Μινσκ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα)
Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ
Μπόντο Γκλιμτ – Γιαγκελόνια (σημαντικό προβάδισμα κι οι δύο από τα πρώτα ματς)
Γιουνγκ Μπόις ή το ζευγάρι Στεάουα – Σπάρτα Πράγα

Διαβάστε ακόμη...