Πώληση για την Μάλμε πριν από τον ΠΑΟΚ - Στη Μαρσέιγ ο Κορνέλιους

Την πώληση του Ντέρεκ Κορνέλιους ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (04/08) η Μάλμε, λίγα 24ώρα πριν από τo πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της.
Πηγή: sdna.gr
Πώληση για την Μάλμε πριν από τον ΠΑΟΚ - Στη Μαρσέιγ ο Κορνέλιους

O 26xρονος κεντρικός αμυντικός που είχε περάσει την σεζόν 2021-22 από τον Παναιτωλικό στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχε μετακομίσει στην Μάλμε τον Φλεβάρη του 2023 αντί του ποσού των 450.000 ευρώ από την ομάδα του Βανκούβερ. Tην περσινή σεζόν κατέγραψε 43 εμφανίσεις με απολογισμό 4 γκολ και μια ασίστ, ενώ και φέτος ξεκίνησε ως βασικός με 12 συμμετοχές, 2 γκολ και μια ασίστ, χάνοντας ορισμένα παιχνίδια λόγω Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα του Καναδά που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και έχασε με 2-0 από την Αργεντινή. 

«Είδαμε μεγάλες δυνατότητες και καλές ευκαιρίες εξέλιξης στον Ντέρεκ όταν τον πήραμε. Σίγουρα έχει ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες και συνέβαλε με πολλές δυνατές επιδόσεις όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Αυτό το επίπεδο κράτησε φέτος, ενώ υπήρξε έντονη επιθυμία από τον Ντέρεκ να δοκιμάσει τον εαυτό του σε ένα νέο περιβάλλον. Τώρα καταλήξαμε σε μια συμφωνία με την οποία είμαστε ευχαριστημένοι και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Μαρσέιγ», σημείωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον.

Η σχετική ανακοίνωση της σουηδικής ομάδας:

 

Διαβάστε ακόμη...