Ξεσηκωμός στη Μάλμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Οι Σουηδοί ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Τρίτης.
Πηγή: paok24.com
Ξεσηκωμός στη Μάλμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρίσκεται στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τη Μάλμε, με μία μέρα να απομένει για την σπουδαία αναμέτρηση.

Σε παρόμοια φάση βρίσκεται και η αυριανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η οποία αναμένεται σήμερα να προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Eleda Stadium». Στο «στρατόπεδο» των Σουηδών υπάρχει ξεσηκωμός για την αναμέτρηση κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο από φίλους των γηπεδούχων και να ωθήσουν την ομάδα τους στη νίκη, έτσι ώστε να πάνε με σκορ πρόκρισης στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση τόσο από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με διαδοχικές δημοσιεύσεις που παρακινούν τον κόσμο να προβεί στην αγορά εισιτηρίων, όσο και από Βετεράνους της ομάδας, όπως είναι ο Μάρκους Ρούσενμπεργκ, ο έκανε έκκληση στον κόσμο να σταθεί δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Η κινητοποίηση αυτή απορρέει από την ανησυχία των ανθρώπων της Μάλμε σχετικά με την προσέλευση του κόσμου εξαιτίας της ημέρας (σ.σ. καθημερινή) αλλά και λόγω του γεγονότος ότι αρκετός κόσμος βρίσκεται σε διακοπές αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...