Απουσίες και ένα ερωτηματικό για Μάλμε

Με απουσίες και ένα ερωτηματικό εκτός απροόπτου αναμένεται να παραταχθεί η Μάλμε στην αυριανή (06.08) ευρωπαϊκή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
Απουσίες και ένα ερωτηματικό για Μάλμε

Από πλευράς ΜΜΕ της Σουηδίας υποστηρίζεται πως το μεγάλο ερωτηματικό που εντοπίζεται στην παρούσα φάση αφορά στη συμμετοχή του Σέαν Χαξαμπάνοβιτς δεδομένης της πρόσφατης ενσωμάτωσής του στη Μάλμε, ωστόσο, ο Έντρικ Ράιντστρομ (σ.σ προπονητής των Σουηδών) επισήμανε χαρακτηριστικά πως «έχει ανταποκριθεί καλά στις προπονήσεις που έχει κάνει τώρα, αλλά δεν είναι στο στο σημείο που μπορεί να βγάλει 90λεπτο».

Σε πρόσφατες αναφορές στο ιατρικό δελτίο της Μάλμε υπογραμμίζεται μάλιστα πως ο Κόλιν Ρόσλερ φαντάζει ανέτοιμος «καθώς δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ». Δεδομένα εκτός «μάχης» θα πρέπει να θεωρούνται οι Νίκλας Μοϊσάντερ (στόπερ), Όσκαρ Λεβίτσι (αμυντικός χαφ), Άντν Τίνερχολμ (δεξιός μπακ) και Στέφανο Βέκια (εξτρέμ). Απεναντίας, Σεμπασιάν Νανάσι και Τάχα Αλί οι οποίοι ήταν άρρωστοι την περασμένη εβδομάδα, δήλωσαν παρόντες στην τελευταία «πρόβα» πριν τον αγώνα με τους ασπρόμαυρους. «Η χρονική στιγμή δεν είναι η βέλτιστη για εμάς, πρέπει να δεχθούμε τα πράγματα όπως είναι» απορρέει από το στρατόπεδο των Σουηδών.

Από πλευράς ΠΑΟΚ το ιατρικό δελτίο παραμένει «λευκό» ταξιδεύοντας στο Μάλμε με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα καθώς επίσης και με νέα πρόσωπα (σ.σ Τάρικ Τισουντάλι και Φέντορ Τσαλόφ). Από τη στιγμή μάλιστα που αφίχθηκε στην Σκανδιναβία νωρίτερα από το αναμενόμενο πρόκειται να πάρει μία τελευταία «γεύση» από το «Eleda Stadion» κλείνοντας τον κύκλο προετοιμασίας του για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Διαβάστε ακόμη...